Համագործակցային նախագիծ
Բնագիտության և ընտրությամբ արտադրական խոհանցային խմբերի համատեղ գործունեության ընթացքում պատրաստելու ենք հրուշակեղենային և այլ արտադրատեսակներ, որտեղ կիրառելու ենք բուսական ծագումով հավելումներ, որոնք չունեն քիմիական բաղադրություն և oգտակար են առողջությանը։
Օգտագործելու ենք կարկադե, քուրքում, ռեհան, կարմիր բազուկ, գազար և այլն։
Պատրաստելու ենք բեզեներ, բիսկվիթներ, կարամել և այլն։
Սառնաշաքարային թեյեր
Պատրաստելու ենք թեյի համար շաքարի պարզեցված սառնաշաքարներ, որոնք անվնաս են առողջության, քան շաքարը, որը համարվում է բարդ շաքար։ Սառնաշաքարների հետ լինելու են բնական թեյաբույսեր, համեմունքներ և այլն։ Արտադրատեսակը ապահովելու է թեյի քաղցրությունը, բույրը, գույնը և էստեթիկ հաճույքը։
Նախագիծը՝ Գոհար Եղոյանի, Հասմիկ Ուզունյանի
Իզոմալտ նյութի օգտագործում։