Միջին դպրոցի երկրորդ ուսումնական շրջան. 2024թ
Արտադրական խոհանոցային տեխնոլոգիայի ուսուցում ձմեռային ճամբարի շրջանակում
Նկարագրություն՝
Ճամբարականները սահմանված հերթապահ կազմով կազմակերպելու են իրենց ընդմիջման սնունդը:
Գործունեության ընթացքում ունենալու ենք բաց խոհանոց, հյուրեր, վարպետության դասեր, սովորող-սովորեցնող նախագծեր:
Ժամանակահատվածը՝ հունվարի 8-29
Նպատակը՝
- օգտվել առողջ և թարմ սննդամերքից
- ինքնասպասարկման կազմակերպում
- սովորել պատրաստել
Ձեռքբերում՝
- թիմային աշխատանքի կարողություն
- ինքնավարության ձեռքբերում
- հաշվարկման հմտություն
- սպասարկման հմտություն
- իսկական ճամբարային առօրյայի զգացողություն
Կազմակերպում
Վայրը՝ Միջին դպրոցի խոհանոց-ակումբ
Ժամանակացույցը՝ 10:00-12:35
Աշխատանքային գրաֆիկը՝ ըստ ջոկատների հայտերի.
- հունվարի 9-ին-ժամը՝ 1,2-րդ Անի Ավետիսյան, 3-րդ Մարիամ Առուշյանյան
- հունվարի 10-ին-Տաթև Ալեքսանյանի
- հունվարի 11-իին- Արշակ Մարտիրոսյանի, Անահիտ Մելքոնյան
- հունվարի 12-ին- Դիանա Նազարյանի
- հունվարի 15-ին- 1, 2-րդ Արև Մուրադյան, Անի Ավագյան 3,4 դասաժամ
- հունվարի 16-ին-Նվարդ Սարգսյան, Հրայր Խաչատրյան 3, 4-րդ
- հունվարի 17-ին- Տաթև Աբրահամյան, Ժաննա Հակոբյան,3,4 ժամ
- հունվարի 18-ին-1,2 Ռինա Շագինյան 3,4 ժամ Ժաննա Հակոբյան
- հունվարի 19-ին- Անի Ավետիսյանի, Զարինե Փանյան
- հունվարի 22-ին- Միլենա Սիմոնյան, 3.4 Նունե Թեմուրյան
- հունվարի 23-ին -Անի Ժամհարյանի, 3.4 ժամ Ստելլա Մնացականյա
- հունվարի 24-ին- Արևիկ Ներսիսյանի, Ստելլա Մնացականյան
- հունվարի 25-ին -Ռինա Շագինյան, Հրայր Խաչատրյան 3,4
- հունվարի 26-ին -Անի Ավետիսյան
Ճաշացանկը՝ ըստ ճամբարականների կազմած սեթերի
- լավաշով բրդուճներ ջեռոցում
- լավաշով, մսով ռուլետներ
- սենդվիչներ
- մրգային յոգուրտներ
- առողջ պիցցաներ
- աղցաններ
- թխուկներ
Առօրյան՝ թողարկումներով և տեսանյութերով
Նախագծի ղեկավար-համակարգող՝ Գոհար Եղոյան