Posted in Без рубрики, Ստուգատեսներ, Տեխնոլոգիա-Արտադրական ուսուցում, Աշխատաժամանակ

Ճամբարային սննդի կազմակերպում. Նախագիծ.Ուսումնական երկրորդ շրջան 2024

Միջին դպրոցի երկրորդ ուսումնական շրջան. 2024թ

Արտադրական խոհանոցային տեխնոլոգիայի ուսուցում ձմեռային ճամբարի շրջանակում

Նկարագրություն՝

Ճամբարականները սահմանված հերթապահ կազմով կազմակերպելու են իրենց ընդմիջման սնունդը:

Գործունեության ընթացքում ունենալու ենք բաց խոհանոց, հյուրեր, վարպետության դասեր, սովորող-սովորեցնող նախագծեր:

Ժամանակահատվածը՝ հունվարի 8-29

Նպատակը՝

  • օգտվել առողջ և թարմ սննդամերքից
  • ինքնասպասարկման կազմակերպում
  • սովորել պատրաստել

Ձեռքբերում՝

  • թիմային աշխատանքի կարողություն
  • ինքնավարության ձեռքբերում
  • հաշվարկման հմտություն
  • սպասարկման հմտություն
  • իսկական ճամբարային առօրյայի զգացողություն

Կազմակերպում

Վայրը՝ Միջին դպրոցի խոհանոց-ակումբ

Ժամանակացույցը՝ 10:00-12:35

Աշխատանքային գրաֆիկը՝ ըստ ջոկատների հայտերի.

  • հունվարի 9-ին-ժամը՝ 1,2-րդ Անի Ավետիսյան, 3-րդ Մարիամ Առուշյանյան
  • հունվարի 10-ին-Տաթև Ալեքսանյանի
  • հունվարի 11-իին- Արշակ Մարտիրոսյանի, Անահիտ Մելքոնյան
  • հունվարի 12-ին- Դիանա Նազարյանի
  • հունվարի 15-ին- 1, 2-րդ Արև Մուրադյան, Անի Ավագյան 3,4 դասաժամ
  • հունվարի 16-ին-Նվարդ Սարգսյան, Հրայր Խաչատրյան 3, 4-րդ
  • հունվարի 17-ին- Տաթև Աբրահամյան, Ժաննա Հակոբյան,3,4 ժամ
  • հունվարի 18-ին-1,2 Ռինա Շագինյան 3,4 ժամ Ժաննա Հակոբյան
  • հունվարի 19-ին- Անի Ավետիսյանի, Զարինե Փանյան
  • հունվարի 22-ին- Միլենա Սիմոնյան, 3.4 Նունե Թեմուրյան
  • հունվարի 23-ին -Անի Ժամհարյանի, 3.4 ժամ Ստելլա Մնացականյա
  • հունվարի 24-ին- Արևիկ Ներսիսյանի, Ստելլա Մնացականյան
  • հունվարի 25-ին -Ռինա Շագինյան, Հրայր Խաչատրյան 3,4
  • հունվարի 26-ին -Անի Ավետիսյան

Ճաշացանկը՝ ըստ ճամբարականների կազմած սեթերի

  • լավաշով բրդուճներ ջեռոցում
  • լավաշով, մսով ռուլետներ
  • սենդվիչներ
  • մրգային յոգուրտներ
  • առողջ պիցցաներ
  • աղցաններ
  • թխուկներ

Առօրյան՝ թողարկումներով և տեսանյութերով

Նախագծի ղեկավար-համակարգող՝ Գոհար Եղոյան

Author:

Սիրում եմ ճամփորդել իմ Հայաստան աշխարհով: Սովորում եմ իմ սովորողներից, ապրում եմ ամենքով:

Leave a comment