Գործունեությունը տեխնոլոգիական դասընթացի շրջանակում
Մասնակիցները՝ սովորողներ
Համագործակցություն կենսաբանների, քիմիայի մասնագետների և սննդի տեխնոլոգների հետ.
Միջին դպրոցում՝
Հասմիկ Ուզունյան, Անուշ Ասատրյան, Գոհար Եղոյան
Կրտսեր դպրոցներում՝
Կենսաբան-բնագետներ
Նպատակը՝
Սովորել պատրաստել առողջ հաց
Խնդիրներ՝
- ուսումնասիրել հացերի պատրաստման եղանակները
- հացի հին և ժամանակակից մշակույթները
- հացի ազդեցությունը մարդու օրգանիզմում
- ալյուրիների տեսակներ
- հացահատիկի ուսումնասիրություն
- հացի խմորի պատրաստում
Արտադրության առաջին փուլ
- Առողջ հացի պատրաստման նպատակով ուսումնասիրել թթխմորի տեխնոլոգիան(սննդի տեխնոլոգի աշխատանք)
- Սկսել թթխմորի պատրաստման աշխատանքը (գործնական աշխատանք կենսաբանի հետ)
- Թթխմորի ամենօրյա խնամք, գրանցումներ(ծննդյան օր, ամիս, անվանում, խնդիրներ) և այլն
Արտադրության երկրորդ փուլ
Թթխմորի անվանումներ
Թթխմորի փորձարկում դպրոցներում
Թթխմորի հանձնում արտադրամաս
Թթխմորի արտադրության շարունակականություն